Muita, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Tilta celtņi. Tilta celtnis, buka celtnis, Stropju ražošana, izgatavošana, pārbaudes, remonts. Trošu stropes, Štropes, ķēžu stropes, tekstila, lentas, sintētiskās stropes, štropes atsaites. Trosu stropes, Trošu stropes izgatavošana. Vinča, vinčas. Troses. Tērauda troses, nerūsējošās troses. Stropes, vinča, palešu ratiņi, lakta, tilta

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

DHL Express Latvia, SIA

Lidosta "Rīga", Mazā Gramzdas 9a, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
pasts, pasta sūtījumi, pasta sūtījums, sūtīt, brokeru pakalpojumi, brokeri, brokeris, brokerēšana, muita

DSV Latvia, SIA, Liepājas birojs

Flotes 16, Liepāja LV-3405
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi

Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

Damstahl, SIA

Robežnieki, Liepu 5, Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Noliktavu pakalpojumi

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rūpnīca Darba Spars SIA piedāvā metāla apstrādes pakalpojumus un pieņem pasūtījumus metāla konstrukciju un dažādu metālizstrādājumu izgatavošanai no tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija, un citiem krāsainiem metāliem! Izgatavojam ielu nosaukumu plāksnītes!

Daugavpils gaita, SIA

18.novembra 380, Daugavpils, LV-5413
Par uzņēmumu:

SIA "Daugavpils gaita" nodarbojas ar noliktavas un muitas dokumentu kārtošanas pakalpojumu sniegšanu Daugavpilī.

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

ElBaro, SIA, Filiāle

"Piebauskas" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Ārējā kanalizācija, ūdensvadu, cauruļvadu sistēmas izbūve, renovācija, remonts, apkope, ūdens kanalizācija. Muitošanas pakalpojumi, muitas dokumenti, konsultācijas, sīkpakas, attālināta eksporta formēšana, procedūru noformēšana.